Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Beds of Sweden bij Homan Slapen

Het Zweedse familiebedrijf Ecolife ontwerp en fabriceert bedden van de hoogste kwaliteit. Alle bedden worden gemaakt in de fabriek in Valskog door vakmensen. Het is hun missie dat iedereen met een goed gevoel kan gaan slapen. Daarom worden alle natuurlijke materialen met zorg gekozen. Kies je een Ecolife bed, dan ga je slapen met de wetenschap dat je een goede keuze hebt gemaakt voor de planeet, mens, dier en het milieu.
Ecolife

Jouw Ecolife beddenwinkel in Assen

Homan Slapen is jouw Ecolife dealer. In onze beddenwinkel in Assen hebben we een grote collectie bedden van Ecolife. Kom eens langs en ervaar het comfort en de kwaliteit van deze bedden. Ontvang advies van onze beddenspecialist en ontdek wat er mogelijk is in jouw slaapkamer.
ECO3 int JPG pistacio

Ecolife boxsprings

Adjustable Eco Comfort

Ecolife Comfort Adjustable

De Comfort Adjustable is gebaseerd op het Ecolife Comfort model. Dit bed biedt evenveel comfort als de vlakke versie, maar biedt de mogelijkheid tot verstellen. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Comfort Adjustable is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

68 cm met een Eco Agave topdekmatras.

72 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Meer weten
Eco Luxury

Ecolife Eco Luxury

De Eco Luxury is het meest luxe bed van Ecolife. Er is veel aandacht besteed aan maximaal comfort voor iedereen die houdt van een lange nachtrust. Het bed past zich aan aan de contouren van het lichaam door het innovatieve meerlaagsysteem. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Luxury is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200, 210 en 220 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

77 cm met een Eco Agave topdekmatras.

81 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Ook verkrijgbaar met side-stitching  

Meer weten
ecolife comfort 1

Ecolife Eco Comfort

De Eco Comfort is gemaakt naar het prinicpe dat een bed comfortabel moet zijn, steun moet bieden en gemakkelijk moet zijn in het onderhoud. Dit bed is perfect voor iedereen die graag wat steviger wil slapen. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Comfort is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210 en 220 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

66 cm met een Eco Agave topdekmatras.

72 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Meer weten

De visie van Ecolife

Het doel van Ecolife is om handgemaakte bedden van hoge kwaliteit aan te bieden. Bij Ecolife maken ze hun bedden daarom van natuurlijke materialen met een tijdloos en klassiek design. Het voornaamste doel van Ecolife is om iedereen een goede nachtrust te bezorgen. Door Zweedse ambacht en een missie voor goed slaapcomfort streven ze naar dit doel. De bedden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in zweden en zijn zoals het merk ze zelf noemt; een rijkdom van de natuur. Door het gebruik van natuurlijke materialen is het mogelijk om vocht goed af te voeren, waardoor je geniet van een goede nachtrust.

De productie van Ecolife bedden

Alle bedden worden met de hand gemaakt door vakmensen in Zweden. De beddenmakers van Ecolife hebben kennis van de branche en het maken van bedden wordt al generatieslang door de familie gedaan. De bedden zijn uniek door het productieproces: een combinatie van van oude tradities met de nieuwste technologieën. Het frame van de bedden is van Zweeds Grenen, wat zorgt voor een robuust bed dat lang meegaat. Alle materialen kiezen ze bij Ecolife met zorg uit, om zo bedden van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Als bonuspunt ondergaan alle bedden een uitgebreide controle, zodat alleen de beste bedden op de markt komen. Doordat ze bij Ecolife voor deze bedden biologisch bamboe, biologisch katoen en sisal van de agaveplant gebruiken, zijn het ook nog een 100% Vegan bedden. De keuze voor deze materialen komt ook door de eigenschappen: ideaal om een koele, zachte en comfortabele plek om te slapen mee te creëren.