Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Eco Comfort

De Eco Comfort is gemaakt naar het prinicpe dat een bed comfortabel moet zijn, steun moet bieden en gemakkelijk moet zijn in het onderhoud. Dit bed is perfect voor iedereen die graag wat steviger wil slapen. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Comfort is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210 en 220 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

66 cm met een Eco Agave topdekmatras.

72 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Categorieën: ,

Beschrijving

Onze Eco Comfort boxspring is een Zweeds continentaal bed gemaakt volgens het eenvoudige principe: het moet comfortabel zijn, steun bieden en gemakkelijk te onderhouden zijn. Het is ons jongste bed gemaakt met natuurlijke materialen en is één van de stevigere modellen uit ons assortiment. De Eco Comfort boxspring is perfect voor wie graag wat steviger slaapt.

De Eco comfort boxspring heeft een Zweedse continentale stijl gemaakt om de ondersteuning te bieden die u nodig heeft. We hebben dit bed ontworpen met de beste materialen die de natuur te bieden heeft, zodat u een goede nachtrust krijgt voor vele jaren. De Eco Comfort is perfect, voor wie graag een eerste bed wil, maar geen compromis wil sluiten op comfort.

Extra informatie

Merk

Ecolife

Wanneer u dit product wilt bestellen dienst u contact op te nemen met Homan Slapen Haren of Homan Slapen Assen.