Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Kuperus bedden bij Homan Slapen

Al sinds 1905 worden bij Kuperus de comfortabele boxspings gemaakt. In alle rust en met aandacht voor details wordt er gewerkt aan de bedden. Slapen op een Kuperus bed zorgt ervoor dat je de iedere dag weer met frisse energie tegemoet kunt gaan!

Jouw Kuperus dealer in Assen

Homan Slapen is jouw Kuperus dealer. In onze beddenwinkel in Assen vind je een ruim assortiment Kuperus bedden. Kom langs om de bedden te bekijken en te testen. Ontvang advies van onze slaapexperts en ontdek de mogelijkheden voor jouw slaapkamer.

Malmo Axana 02

De geschiedenis van Kuperus

Kuperus is een bekende Nederlandse beddenfabrikant met een rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1905 door Sjoerd Kuperus in de stad Almelo. Vanaf het begin stond Kuperus bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Samen met zijn zonen Gerrit en Hidde maakte de firma Kuperus matrassen en ledikanten. In de loop der jaren heeft Kuperus zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent van luxe en handgemaakte bedden. In 2005, bij het 100-jarige bestaan, mocht Kuperus zich Hofleverancier noemen.

Twents vakmanschap

Kuperus heeft de traditie voortgezet om bedden van hoge kwaliteit te leveren, waarbij ze gebruik maken van hoogwaardige materialen en echt Twents vakmanschap. Nog steeds worden in het Twentse Almelo de bedden van Kuperus met de hand gemaakt. Vrijwel elk bed is uniek en bijna alles is mogelijk. Met meer dan een eeuw ervaring blijft Kuperus een merk dat synoniem staat voor comfort, duurzaamheid en uitmuntendheid op het gebied van slapen.

Kuperus bedden

falun

Kuperus Falun

De Falun boxspring is een elegant bed. Het minder hoge verenpakket zorgt voor een slankere uitstraling. De Falun wordt geleverd met een Siljan matras van Kuperus. Dit matras is verend van kant tot kant en zorgt voor optimaal ligcomfort.  

 

De Falun boxspring is verkrijgbaar als vlakke en verstelbare variant. 

Meer weten

Kuperus Alexia

De Alexia boxspring biedt optimaal comfort. Het bed bestaat uit vier gepersonaliseerde veerlagen en veert van kant tot kant. De Alexia boxspring is voorzien van houten sierlijsten, met de hand genaaide matrassen en side-stitching rondom.  

 

De Alexia boxspring is verkrijgbaar in vlakke uitvoering.  

Meer weten
Lattenbodems

Kuperus Oslo

De Oslo boxspring kenmerkt zich door dat het matras en de boxspring aan elkaar bevestigd zijn. Dit valt niet op, maar het zorgt ervoor dat het matras nooit kan verschuiven. Daarnaast is het bed voorzien van 18 cm hoge pocketveren.  

 

De Oslo boxspring is verkrijgbaar als vlakke en verstelbare variant. 

Meer weten
kuperus ariane

Kuperus Ariane

De Ariane boxspring is de lagere versie van de Ariane boxspring. De eiken sierlijst is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kenmerkend voor het bed is het met de hand gesidestichede matras.  

 

De Ariane boxspring is verkrijgbaar als vlakke en verstelbare variant.  

Meer weten
sont kuperus

Kuperus Sont

De Sont boxspring is een vlakke boxspring met een opgewerkt frame. Dit zorgt voor optimale ventilatie. Het frame is voorzien van een wollen afdeklaag. Dit is ook terug te vinden in het matras.  

 

De Sont boxspring is verkrijgbaar in vlakke uitvoering.  

Meer weten
malmo

Kuperus Malmö

De Malmö boxspring is het meest populaire bed van Kuperus. Door de handgrepen zijn de matrassen eenvoudig te keren. Kenmerkend voor dit bed is de 18 cm hoge pocketveren die verdeeld zijn in vijf zones.  

Meer weten

Kuperus matrassen

Op zoek naar een nieuw matras? Bekijk hier alle Kuperus matrassen.
kuperusheader

Kuperus topmatrassen

Op zoek naar een nieuwe topper? Bekijk hier alle Kuperus topmatrassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe Kuperus bed?

Kom dan langs in onze beddenwinkel in Assen. Kom proefliggen en ervaar alle mogelijkheden.