Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Slaapadvies in onze beddenwinkel

Het bed waarin je slaapt heeft veel invloed op je gezondheid. Wist je dat je gemiddeld een derde van je leven doorbrengt in bed? Daarom is het belangrijk dat je slaapt in een bed dat goed bij je lichaam past. Onze slaapadviseurs weten waar ze op moeten letten. Zo kun je op basis van dit advies de juiste keuze maken.

Slaapadvies in onze beddenwinkels

1. Hardheid van het matras

Je gewicht is vooral een belangrijke factor voor de hardheid van het matras. Hoe zwaarder je bent, hoe harder het matras moet zijn. De hardheid van het matras is ook afhankelijk van of je een rug-, zij- of buikslaper bent. Buikslapers zijn gebaat bij een iets steviger matras terwijl rugslapers juist beter liggen op een zachter matras.

Naast de ruime keuze uit verschillende matrassen is het ook mogelijk om een matras op maat te laten maken. Hiervoor hebben we de matrassen van Equilli die op maat worden gemaakt door middel van een Personal Sleep Scan.

2. Ventilatie

Wanneer je het ’s nachts vaak erg warm hebt, is het belangrijk dat het matras een goede ventilerende werking heeft. Wil je een boxspring? Dan hebben wij bijvoorbeeld de Avek Fier. Dit boxspring bed heeft een optimale luchtcirculatie en ventilatie. Bedden met een spiraalbodem zijn optimaal voor een goede ventilatie.

3. Materialen

Alle bedden in ons assortiment worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, paardenhaar en katoen. Door het grote aanbod in verschillende materialen, vind je altijd een bed en/of matras met materialen die jij het prettigst vindt.

4. Aantal matrassen

Iedereen is uniek en ook ieders slaapbehoeften zijn anders. Een bed en/of matras vinden dat voor beide werkt is daarom niet altijd mogelijk. Dan kan het goed zijn om beide een ander matras te kiezen. Zo krijgen je beide het slaapcomfort dat je nodig hebt.

5. Budget

Bij Homan Slapen hebben we bedden van high-end beddenmerken. Deze beddenmerken hebben een uitgebreid assortiment binnen allerlei prijsklassen. Daarnaast bieden ze vaak standaard opties en luxere opties. Zo hebben wij voor verschillende budgetten altijd aanbod.

6. Stijl van het bed

Veel merken bieden allerlei opties aan om jouw bed helemaal aan te passen aan de stijl die past bij jouw interieur. Zo kun je soms wel uit tientallen stofsoorten en kleuren kiezen, zijn er allerlei verschillende hoofdborden en poten mogelijk en worden de bedden aangeboden in verschillende afmetingen.

Bovenstaande factoren zijn bepalend voor welk bed het beste bij je past. Samen met de slaapadviseur ga je al deze punten bij langs,
kun je verschillende bedden bekijken en testen in de showroom en kun je een Personal Sleep Scan van Equilli laten maken.

Maak een afspraak voor slaapadvies

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Of wil je graag weten of je huidige bed wel past bij jou? Maak dan een afspraak voor slaapadvies. In onze beddenwinkels in Haren en Assen staan onze slaapexperts voor je klaar.
bs mline 16 superior byte blossom vl 2mt wit sfeer 1024x778 1

Het team van slaapexperts

Rubert Homan

Eigenaar

Andre Labohm

Slaapadviseur

Sandra Zwartjes

Slaapadviseur

Grethel Kramer

Slaapadviseur

Gea Graaf

Slaapadviseur