Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Equilli bedden bij Homan Slapen

Equilli is opgericht door een team van onderzoek ingenieurs. Vanuit de fascinatie voor wetenschap en slaap, het gebrek aan wetenschappelijke innovaties en allerlei valse beloftes in de matrassector, is Equilli opgericht. Met wetenschappelijk onderbouwde meettechnieken en een modulair matras dat op maat van de klant wordt gemaakt, zorgen ervoor dat je met een Equilli bed nooit een verkeerde aankoop doet!

Jouw Equilli dealer in Groningen

Homan Slapen is jouw Equilli dealer. In onze beddenwinkels in Haren en Assen hebben we een grote collectie van de bedden van Equilli. Kom eens langs om deze prachtige bedden te bekijken en te proberen en ontvang advies van onze slaapexperts!
Balance Straight

Equilli boxprings & bedbodems

HR Less zwart

Equilli Less

Het Equilli Less bed onderscheidt zich door de eenvoudig, de stevigheid en het gebruiksgemak. Door het minimalistische design past dit bed in iedere slaapkamer.  

 

Specificaties: 

 • Keuze uit 2 kleuren (naturel, zwart) 
 • Keuze uit massief hoofdbord of gestoffeerd hoofdbord (keuze ui 74 stoffen) 
 • Gemaakt van rubberboomhout  
Meer weten
HR Equilli Balance Box scaled 1

Equilli Balance

De Equilli Balance onderscheidt zich met het design met ranke lijnen, elegantie en degelijkheid.  

 

Specificaties: 

 • Keuze uit verschillende hoofdborden 
 • Keuze uit 74 hoogwaardige stoffen 
 • Keuze uit meerdere types poten  
 • Verkrijgbaar in 2 hoogtes  
 • Vlak of elektrisch verstelbaar  
Meer weten

Equilli matrassen

Suport Flex web

Support Flex

De Support flex matras is niet alleen volledig gepersonaliseerd, maar ook nog eens volledig aanpasbaar. Een ingenieus systeem van binnenhoezen biedt u de kans om zowel de ondersteuningszones als de comfortlaag te verwisselen na aankoop.

Specificaties Support Flex

 • Ondersteuning op maat
 • 15 552 mogelijkheden
 • Gepersonaliseerde schouder-, taille- en heupzone
 • Op basis van Personal Sleep Scan
 • Pocketveren basislaag
 • Comfortlaag naar keuze (zacht, stevig of drukverlagend)
 • Aanpasbaar na aankoop (opvolging via Equilli Slaapcontract)
Meer weten
Support Plus prod web

Support+

De Support + matras voorziet naast een gepersonaliseerde schouderzone ook een gepersonaliseerde taille- en bekkenzone. Deze matras brengt schouders, rug en bekken op één horizontale lijn en minimaliseert de belasting van de rug.

Meer weten
Support prod web

Support

Met de Support matras verzekert u zich van een gepersonaliseerde schouderzone die u precies voldoende ruimte geeft. Op basis van uw Sleep Scan berekent onze software snel en nauwkeurig de ideale hardheid van uw schouderzone.

Meer weten

Equilli hoofdkussens

Op zoek naar een nieuw hoofdkussen? Bekijk hier alle hoofdkussens van Equilli.

De geschiedenis van Equilli

Equilli is ontstaan uit de passie en vastberadenheid van een team van gedreven onderzoekers aan de KU Leuven. Onder leiding van dr. ir. Vincent Verhaert deden zij onderzoek naar een persoonlijk aangepast matras. Ze waren verbaasd over het gebrek aan wetenschappelijke innovaties en de vele misleidende claims in de matrasindustrie. Het leidde in 2014 tot de oprichting van Equilli. Met een toegewijd team van ingenieurs, kinesitherapeuten en andere experts werken ze dagelijks aan het verbeteren van hun matrassen. Met als doel een betere, gezonde nachtrust voor elke klant.

Modulair matras van Equilli

Equilli onderscheidt zich van andere matrasfabrikanten door hun modulaire matras. Het matras biedt op maat gemaakte lichaamsondersteuning door middel van vaste hoofd- en voetuiteinden en verwisselbare modules op de schouder-, taille- en heuphoogte. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning van de rug. Het modulaire matras maakt daarnaast gebruik van materialen met verschillende hardheden in elke zone, waardoor er potentieel 12 verschillende hardheidsniveaus beschikbaar zijn. Door middel van een Personal Sleep Scan wordt de optimale configuratie berekend voor jouw behoeften.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw nieuwe Equilli bed?

Kom dan langs in een van onze beddenwinkels in Haren of Assen. Kom proef liggen en bekijk alle mogelijkheden.