Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Nill Spring bij Homan Slapen

Nill Spring biedt een uitgebreide collectie boxsprings en matrassen waarbij gezondheid en levenskwaliteit de basis zijn voor de ontwerpen. Nill Spring investeert in het allerbeste om een comfortabele nachtrust te faciliteren.

Nill Spring dealer in Assen

Homan Slapen is jouw Nill Spring dealer. In onze beddenwinkel in Assen hebben we een grote collectie Nill Spring bedden. Kom eens langs en ervaar het comfort en de kwaliteit van deze bedden. Ontvang advies van de slaapexpert en ontdek de mogelijkheden voor jou!

Nill Spring boxsprings

Nill Spring Classic Finishing

De Nill Spring Classic Finishing creëert een warm nestgevoel. Dit komt door de handgevlochten veer en de zachte boorden. De cuvetten worden op de veer bevestigd. Dit zorgt voor een maximaal slaapoppervlak.  

Meer weten

Nill Spring Homebox

De Nill Spring Homebox is een boxspring met Bonellvering. Deze vering is erg duurzaam doordat het een draaddikte van wel 2,4 cm heeft.  

Meer weten

Nill Spring Electrobox

De Nill Spring Electrobox is een verstelbare boxsping. Zowel het rug- als het benenoppervlak kunnen met behulp van een draadloze afstandsbediening naar wens worden bediend.  

Meer weten

Nill Spring Beaubox

De Nill Spring Beaubox is voorzien van pocketveren. Deze veren zitten iedere verpakt in een eigen zakje. Hierdoor kan iedere veer individueel ondersteuning bieden aan het lichaam. Het bed heeft een doorlopend ligoppervlak. Dit zorgt ervoor dat je geen harde zone in het midden voelt.  

Meer weten

Nill Spring Aria

De Nill Spring Aria wordt gekenmerkt door transparant minimalisme met een sterk metalen frame. De buis van het frame heeft een kleine diameter en is deels massief en deels hol. Bij dit bed ontbreekt de klassieke middenpoot. Het bed heeft de uitstraling dat het een vederlicht en zwevend bed is.  

Meer weten

Nill Spring Fondo

De Nill Spring Fondo is perfect voor iedereen die van minimalistisch design houdt. Dit bed combineert het design met het comfort van een boxspring. Het bed heeft een fijne uitstraling en stijlvolle poten. De boxspring is volledig op maat te verkrijgen en in meer dan 500 stoffen uitvoerbaar.  

Meer weten

Nill Spring Ramo

De Nill Spring Ramo heeft een revolutionaire constructie en zweeft in een organisch gestileerd frame. In dit bed is niets recht. Alles vloeit in elkaar over, net zoals het draaien en buigen van hout. De boxspring wordt omklemd in een raamwerk waarbij de pootjes lijken op natuurlijk uitgegroeide vertakkingen.  

Meer weten

Nill Spring Infini

De Nill Spring Infini geeft het gevoel alsof je wegdommelt op de deining van de golven. Niet alleen in het ligcomfort is de zee teruggebracht. Ook in het design is een golvende structuur teruggebracht. Dit geeft de boxspring de unieke vorm.  

Meer weten

Nill Spring Vasca

De Nill Spring Vasca is anders dan andere boxsprings, want deze is van hout. Door de gebogen houten zijsponden wordt een apart en elegant design gecreëerd. Omdat hout een natuurproduct is, is ieder Vasca bed uniek. De zwarte en minimalistische pootjes zorgen ervoor dat het bed wel lijkt te zweven.  

De Vasca is verkrijgbaar in notelaar of beukenfineer. 

Meer weten

Nill Spring hoofdborden

Bij Nill Spring heb je keuze uit 24 verschillende hoofdborden die volledig gepersonaliseerd kunnen worden naar smaak, maat en uitvoering.

Nill Spring matrassen

Op zoek naar een nieuw matras? Bekijk de matrassen van Nill Spring.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe Nill Spring bed?

Kom dan langs in onze beddenwinkel in Assen. Kom proef liggen en ervaar de mogelijkheden.