Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Nill Spring bij Homan Slapen

Nill Spring biedt een uitgebreide collectie boxsprings en matrassen waarbij gezondheid en levenskwaliteit de basis zijn voor de ontwerpen. Nill Spring investeert in het allerbeste om een comfortabele nachtrust te faciliteren.

Nill Spring bij Homan Slapen

Nill Spring is een Belgisch beddenmerk waar al ruim 4 generaties lang gewerkt wordt aan de best mogelijke slaapervaring. Gezondheid en levenskwaliteit staan aan de basis van hun uitgebreide collectie van boxsprings en matrassen. Nill Spring investeert in het allerbeste om een comfortabele nachtrust te faciliteren.

cover boxsprings 1

Nill Spring boxsprings

classic finishing

Nill Spring Classic Finishing

De Nill Spring Classic Finishing creëert een warm nestgevoel. Dit komt door de handgevlochten veer en de zachte boorden. De cuvetten worden op de veer bevestigd. Dit zorgt voor een maximaal slaapoppervlak.  

Meer weten
Nill Spring

Nill Spring Homebox

De Nill Spring Homebox is een boxspring met Bonellvering. Deze vering is erg duurzaam doordat het een draaddikte van wel 2,4 cm heeft.  

Meer weten
electrobox

Nill Spring Electrobox

De Nill Spring Electrobox is een verstelbare boxsping. Zowel het rug- als het benenoppervlak kunnen met behulp van een draadloze afstandsbediening naar wens worden bediend.  

Meer weten
beaubox 1

Nill Spring Beaubox

De Nill Spring Beaubox is voorzien van pocketveren. Deze veren zitten iedere verpakt in een eigen zakje. Hierdoor kan iedere veer individueel ondersteuning bieden aan het lichaam. Het bed heeft een doorlopend ligoppervlak. Dit zorgt ervoor dat je geen harde zone in het midden voelt.  

Meer weten
aria 1

Nill Spring Aria

De Nill Spring Aria wordt gekenmerkt door transparant minimalisme met een sterk metalen frame. De buis van het frame heeft een kleine diameter en is deels massief en deels hol. Bij dit bed ontbreekt de klassieke middenpoot. Het bed heeft de uitstraling dat het een vederlicht en zwevend bed is.  

Meer weten
fondo 2

Nill Spring Fondo

De Nill Spring Fondo is perfect voor iedereen die van minimalistisch design houdt. Dit bed combineert het design met het comfort van een boxspring. Het bed heeft een fijne uitstraling en stijlvolle poten. De boxspring is volledig op maat te verkrijgen en in meer dan 500 stoffen uitvoerbaar.  

Meer weten
ramo 2

Nill Spring Ramo

De Nill Spring Ramo heeft een revolutionaire constructie en zweeft in een organisch gestileerd frame. In dit bed is niets recht. Alles vloeit in elkaar over, net zoals het draaien en buigen van hout. De boxspring wordt omklemd in een raamwerk waarbij de pootjes lijken op natuurlijk uitgegroeide vertakkingen.  

Meer weten
Nill Spring Infini

Nill Spring Infini

De Nill Spring Infini geeft het gevoel alsof je wegdommelt op de deining van de golven. Niet alleen in het ligcomfort is de zee teruggebracht. Ook in het design is een golvende structuur teruggebracht. Dit geeft de boxspring de unieke vorm.  

Meer weten
Vasca

Nill Spring Vasca

De Nill Spring Vasca is anders dan andere boxsprings, want deze is van hout. Door de gebogen houten zijsponden wordt een apart en elegant design gecreëerd. Omdat hout een natuurproduct is, is ieder Vasca bed uniek. De zwarte en minimalistische pootjes zorgen ervoor dat het bed wel lijkt te zweven.  

De Vasca is verkrijgbaar in notelaar of beukenfineer. 

Meer weten

Nill Spring hoofdborden

Bij Nill Spring heb je keuze uit 24 verschillende hoofdborden die volledig gepersonaliseerd kunnen worden naar smaak, maat en uitvoering.
nillspring lysdrap gent photo cafeine be 15

Nill Spring matrassen

Op zoek naar een nieuw matras? Bekijk de matrassen van Nill Spring.

De geschiedenis van Nill Spring

Nill Spring is een relatief nieuw beddenmerk op de markt. In 2006 ontwikkelden de Belgische Frank Cornille samen met ingenieur Guy Dupont het beddenmerk Nill Spring. Al 4 generaties lang deelt de familie Cornille haar kennis en passie met ingenieur Guy Dupont om de beste slaapervaring te kunnen bieden aan hun klanten. Nill Spring staat bekend om haar duurzame, comfortabele en vooral ook mooie boxsprings. Ze maken enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, zoals massieve beuken kaders, hand gevlochten veren en kwalitatief hoogwaardige stoffen. 

In 1953 ging het roer volledig om. Auping staakte de productie van tientallen achterhaalde producten en richtte zich meer op massaproductie. Ruim 10 jaar later bracht ook Auping de eerste verstelbare spiraalbodem op de markt. Eerst waren deze met de hand verstelbaar, maar al snel volgde de elektrische variant.

De Nill Spring veren

Nill Spring onderscheidt zich door het gebruik van cilindrische veren in hun boxsprings. Deze uniforme, hoogwaardige stalen veren bieden een consistent en gelijkmatig niveau van ondersteuning. Ze passen zich aan de contouren van het lichaam aan, met als resultaat een uitgebalanceerd slaapcomfort en verminderde drukpunten. De cilindrische veren worden met de hand in elkaar geweven, waardoor er meer veren per vierkante meter in een matras zitten. Dit komt niet alleen de ondersteuning ten goede, maar biedt ook een ‘zachte’ slaapervaring.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe Nill Spring bed?

Kom dan langs in onze beddenwinkel in Assen. Kom proef liggen en ervaar de mogelijkheden.