Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Beste beddenmerken bij Homan Slapen

Bij Homan Slapen onderscheiden we ons door de grote selectie bedden van gerenommeerde merken. Zo kunnen we altijd het beste bed bieden voor jou! Kom langs in een van onze beddenwinkels in Haren of Assen om de collectie te bekijken, te ervaren en voor een adviesgesprek.
Auping bij Homan witv2

Auping

Het Nederlandse familiebedrijf Auping maakt al meer dan 130 jaar de mooiste bedden, boxprings en matrassen. Met een bed van Auping word je iedere dag weer energiek wakker!
Logo Avek wit

Avek

Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Al sinds 1927 worden de bedden van het Friese bedrijf Avek op maat gemaakt. Een Avek bed wordt speciaal voor jou gemaakt!
Ecolife bij Homan

Ecolife Beds

De bedden van Ecolife worden in Valskog, Zweden met de hand gemaakt. Slaap in een bed van 100% natuurlijke en niet-dierlijke materialen met een tijdloos en klassiek design.
Equilli bij Homan wit

Equilli

Slapen in een bed dat ontworpen is op basis van wetenschappelijk onderbouwde technologieën en een modulair matras, dan slaap je in een bed van het Belgische Equilli.
nill spring bij Homan witv1

Nill Spring

Nill Spring vervaardigd hoogwaardige boxsprings en matrassen. Met passie en vakmanschap wordt er al generaties lang gewerkt aan het beste slaapcomfort voor jou!
Hastens bij Homan wit

Hästens

Al sinds het eerste matras in 1852 worden de bedden van Hästens met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. En dat voel je als je een van deze exclusieve bedden ligt.
Kuperus bij Homan wit

Kuperus

Slapen op een koninklijk slaapsysteem, dat is slapen in een Kuperus bed. Al sinds 1905 worden de mooiste en comfortabelste boxsprings gemaakt in Twente.
Schramm bij Homan wit

Schramm

Een bed waarin je zo 20 jaar kunt slapen, dat is de garantie van Schramm. Extreme duurzaamheid door een uniek productieproces. Ambacht sinds 1923.

Vispring

Vispring

De luxe handgemaakte Britse bedden van Vispring geven je optimale ondersteuning. De pocketvering ondersteunt iedere bewegen en biedt optimaal comfort.

Somnus

Somnus

De bedden van Somnus beginnen hun leven op een boerderij in Engeland. Voor het bieden van een goede nachtrust wordt aan ieder detail zorgvuldig aandacht besteed.

Kom de bedden testen!

In onze beddenwinkel in Haren en Assen hebben we een ruime selectie van de mooiste bedden. Kom eens langs en ervaar de kwaliteit van handgemaakte bedden.