Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Schramm bedden bij Homan Slapen

Het Duitse familiebedrijf Schramm maakt als sinds 1923 bedden van het hoogste kaliber. De bedden worden gemaakt van de voornaamste materialen die veelal natuurlijk zijn. De bedden van Schramm staan bekend om de extreme duurzaamheid en de aandacht voor ieder detail.
Logo_home_of_sleep

Jouw Schramm dealer in Haren

Homan Slapen is jouw Schramm dealer. In onze beddenwinkel in Haren vind je het assortiment van de Schramm bedden. Kom langs om de bedden te bekijken en te testen. Ontvang advies van onze slaapexperts en ontdek welk bed het beste bij jou past!
Schramm Purebeds Chill Anusha pebble

Schramm bedden

Schramm biedt een ruime keuze uit (top)matrassen, bedden en boxsprings om het slaapcomfort helemaal af te stemmen op individuele behoeften en wensen. Doordat alle elementen van het bed perfect op elkaar afgestemd kunnen worden, ontstaat er harmonie. Dit zorgt voor een optimale slaapervaring.
Betten Header 1920x1920

Handgemaakte bedden met natuurlijke materialen

Bij het maken van de bedden wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals katoen, kasjmier, zijde, kameelhaar en schaapsscheerwol. Het productieproces vindt plaats in Duitsland. Daarom dragen de bedden ook allemaal het predicaat ‘Handmade in Germany’.
Betten Hotelbetten 1920x1920

Esthetisch en comfort in één

Niet alleen bieden de Schramm bedden optimaal slaapcomfort, ze zijn ook van esthetische waarde in de slaapkamer. Door het ruime aanbod aan modellen, hoofdborden, verschillende stoffen en keuze uit poten, passen de boxsprings van Schramm in ieder interieur. De bedden zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Ervaar de Schramm bedden in onze beddenwinkel in Haren.

Maak online een afspraak voor een adviesgesprek en kom proefliggen in onze showroom.