Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Onze slaapexperts

Maak kennis met ons team van slaapexperts.

Het team van slaapexperts

Eigenaar

Rubert Homan

“Wat ik mooi vind is de passie en het vakmanschap van onze medewerkers. Hun inzet is super belangrijk en hierdoor kunnen we onze klanten altijd persoonlijk en gedegen advies geven. Daar ben trots op.”

Slaapadviseur

Gea Graaf

“Het is erg leuk om klanten te adviseren op het gebied van comfortabele bedden en aanverwante artikelen zoals kussens, dekbedden en bedtextiel. Wanneer onze klanten blij zijn met hun aankoop, geeft mij dat erg veel voldoening.”

Slaapadviseur

Grethel Kramer

“Ik werk alweer meer dan 14 jaar met heel veel plezier bij Homan Slapen. “Kwaliteit vind ik echt ontzettend belangrijk, want zo verkoop je geen plaatje, maar vooral inhoud.”

Slaapadviseur en slaapcoach

Sandra Zwartjes

“Met veel plezier en passie geef ik sinds 1986 beddenadvies in het betere segment. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in beddenadvies bij medische, lichamelijke klachten en slaapgerelateerde problemen om onze klanten de beste nachtrust te geven.”

Slaapadviseur

Andre Labohm

“Ik ben sinds 1983 werkzaam in de bedden. En ben werkzaam in zowel de winkel in Haren als ook in Assen. Persoonlijk advies staat bij mij altijd voorop.”