Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Eco Luxury

De Eco Luxury is het meest luxe bed van Ecolife. Er is veel aandacht besteed aan maximaal comfort voor iedereen die houdt van een lange nachtrust. Het bed past zich aan aan de contouren van het lichaam door het innovatieve meerlaagsysteem.  

Specificaties: 

  • 15 kleuropties  
  • Breedte: 80/ 90/ 105/ 120/ 140/ 160/ 180/ 210 cm 
  • Lengte: 200/ 210/ 220 cm 
  • Poten: 12/ 19 cm 
  • Ook verkrijgbaar met side-stitching  

 

Ervaar een ongeëvenaard niveau van slaapcomfort met de Ecolife Eco Luxury. Dit pronkstuk uit het Ecolife-assortiment belooft nachten van diepe rust en verkwikking. De Eco Luxury gaat verder dan standaard luxe bedden. Het bed combineert hoogwaardige natuurlijke materialen met een geavanceerd meerlaags pocketvering systeem. Deze unieke combinatie biedt een diepe slaapervaring, zo intens dat het raadzaam is een wekker te zetten. 

Meerlaags pocketvering systeem  

Het unieke meerlaags pocketvering systeem van de Eco Luxury is wat dit bed zo bijzonder maakt. Dankzij de drie lagen pocketveren vormt het bed zich moeiteloos naar elke lichaamscurve, waardoor drukpunten worden verminderd en een diepere, herstellende slaap wordt bevorderd.  

Maar de innovatie stopt hier niet. De Eco Luxury voegt een vierde laag pocketveren toe, die een aanvullende ondersteuning en comfortlaag creëert. Deze gelaagde benadering verzekert niet alleen een evenwichtige gewichtsverdeling, maar verbetert ook de ventilatie en duurzaamheid van het bed. Kortom, met de Eco Luxury ervaar je een nachtrust die zowel ondersteunend als luxueus is.

Natuurlijk slapen 

De Eco Luxury van Ecolife biedt niet enkel een diepe slaapervaring, maar ook een milieubewuste keuze. Dit bed, vervaardigd uit bamboe- en agavevezels, weerspiegelt duurzaamheid en innovatie.  

Bamboe, een plant die snel groeit met minimale watervoorziening, en agave, die sterk is in droge omstandigheden, zijn samen verwerkt tot een ondersteunend en comfortabel slaapoppervlak. Bovendien hebben ze temperatuurregulerende eigenschappen die helpen uw lichaamswarmte te stabiliseren voor een optimale nachtrust. Zo biedt de Eco Luxury een rustige slaap en een milieuvriendelijke keuze. 

Voor wie het allerbeste wenst op het gebied van slaapcomfort, is de Ecolife Eco Luxury de droomkeuze. Laat je elke nacht omhullen door luxe en sta elke ochtend verfrist op.  

Eco Luxury is beschikbaar in de maten:  

Breedte: 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180 en 210 cm.  

Lengte: 200, 210 en 220 cm.  

Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.   

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:  

77 cm met een Eco Agave topdekmatras.  

81 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.  

Standaard hoogtes van het hoofdbord:  

125 of 135 cm.  

Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar. 

Kleuropties: Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren. 

 

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Auping boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Samenvattend is de Auping Criade een product van topkwaliteit dat comfort, stijl en duurzaamheid biedt. Het is het resultaat van jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, en het is ontworpen om u een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is de Auping Criade niet alleen een bed, maar ook een statement van goede smaak en bewust leven. Het is een waar meesterwerk van design en comfort.