Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Eco Luxury

De Eco Luxury is het meest luxe bed van Ecolife. Er is veel aandacht besteed aan maximaal comfort voor iedereen die houdt van een lange nachtrust. Het bed past zich aan aan de contouren van het lichaam door het innovatieve meerlaagsysteem. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Luxury is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200, 210 en 220 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

77 cm met een Eco Agave topdekmatras.

81 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Ook verkrijgbaar met side-stitching  

Ervaar een ongeëvenaard niveau van slaapcomfort met de Ecolife Eco Luxury. Dit pronkstuk uit het Ecolife-assortiment belooft nachten van diepe rust en verkwikking. De Eco Luxury gaat verder dan standaard luxe bedden. Het bed combineert hoogwaardige natuurlijke materialen met een geavanceerd meerlaags pocketvering systeem. Deze unieke combinatie biedt een diepe slaapervaring, zo intens dat het raadzaam is een wekker te zetten. 

Meerlaags pocketvering systeem  

Het unieke meerlaags pocketvering systeem van de Eco Luxury is wat dit bed zo bijzonder maakt. Dankzij de drie lagen pocketveren vormt het bed zich moeiteloos naar elke lichaamscurve, waardoor drukpunten worden verminderd en een diepere, herstellende slaap wordt bevorderd.  

Maar de innovatie stopt hier niet. De Eco Luxury voegt een vierde laag pocketveren toe, die een aanvullende ondersteuning en comfortlaag creëert. Deze gelaagde benadering verzekert niet alleen een evenwichtige gewichtsverdeling, maar verbetert ook de ventilatie en duurzaamheid van het bed. Kortom, met de Eco Luxury ervaar je een nachtrust die zowel ondersteunend als luxueus is.

Natuurlijk slapen 

De Eco Luxury van Ecolife biedt niet enkel een diepe slaapervaring, maar ook een milieubewuste keuze. Dit bed, vervaardigd uit bamboe- en agavevezels, weerspiegelt duurzaamheid en innovatie.  

Bamboe, een plant die snel groeit met minimale watervoorziening, en agave, die sterk is in droge omstandigheden, zijn samen verwerkt tot een ondersteunend en comfortabel slaapoppervlak. Bovendien hebben ze temperatuurregulerende eigenschappen die helpen uw lichaamswarmte te stabiliseren voor een optimale nachtrust. Zo biedt de Eco Luxury een rustige slaap en een milieuvriendelijke keuze. 

Voor wie het allerbeste wenst op het gebied van slaapcomfort, is de Ecolife Eco Luxury de droomkeuze. Laat je elke nacht omhullen door luxe en sta elke ochtend verfrist op.  

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.