Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Comfort Adjustable

De Comfort Adjustable is gebaseerd op het Ecolife Comfort model. Dit bed biedt evenveel comfort als de vlakke versie, maar biedt de mogelijkheid tot verstellen. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Comfort Adjustable is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

68 cm met een Eco Agave topdekmatras.

72 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Gebaseerd op het populaire Eco Comfort model, heeft Ecolife nu een aanpasbare versie op de markt. Voor wie het liefst de avonduren in bed doorbrengt met een goed boek of een tv-serie, is dit het bed waar je op hebt gewacht. Dankzij de geavanceerde verstelbaarheid zijn extra kussens overbodig; het bed vormt zich naar jouw lichaam en behoeften.  

Gezondheidsvoordelen met flexibele aanpasbaarheid

Eén van de meest onderscheidende kenmerken van het Ecolife Adjustable Eco Comfort bed is de ongeëvenaarde aanpasbaarheid die het biedt. De flexibele instelmogelijkheden zijn niet alleen ideaal voor comfort tijdens het lezen of tv-kijken, maar bieden ook concrete gezondheidsvoordelen. 

De verstelbare hoofd- en voeteneinden maken het mogelijk om je rug en benen in een optimale positie te brengen. Dit is bijzonder gunstig voor mensen die kampen met rug-, schouder- of nekklachten. Het verhogen van deze lichaamsdelen kan de druk verlichten en de bloedcirculatie bevorderen, wat niet alleen bijdraagt aan een betere slaaphouding, maar ook aan een diepere, meer herstellende nachtrust. Deze instelbaarheid geeft de mogelijkheid om het bed perfect af te stemmen op jouw fysieke behoeften en zo bij te dragen aan een gezondere levensstijl.

Natuurlijk slapen

Ecolife’s Comfort Adjustable bed is niet alleen een toonbeeld van comfort, maar ook van ecologisch bewustzijn. Het bed is vervaardigd uit een bijzondere combinatie van bamboe- en agavevezels. Deze natuurlijke materialen staan bekend om hun duurzaamheid en hernieuwbaarheid. 

Bamboe is een snelgroeiende plant die weinig water vereist, terwijl agave bekend staat om zijn weerstand tegen droogte. Samen zorgen deze vezels voor een stevige maar comfortabele ondersteuning. Bovendien hebben ze temperatuurregulerende eigenschappen die helpen uw lichaamswarmte te stabiliseren voor een optimale nachtrust. Zo slaapt u niet alleen comfortabel, maar ook met een gerust geweten.

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.