Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Viceroy

De Viceroy Boxspring heeft twee lagen pocketvering, een massief beukenhouten frame en bekleding van wol, paardenhaar en katoen voor optimale ondersteuning.   

Specificaties: 

Vispring Sovereign is beschikbaar in de maten:  

Breedte: 80, 90, 100, 150, 160, 180 en 200 cm.  

Lengte: 200 en 220 cm.  

Keuze uit 24 hoofdborden en 10 poten 

Kleuropties: Kies uit een breed scala van kleuren en stoffen om jouw slaapkamer te personaliseren. 

De Vispring Viceroy boxspring biedt ultiem slaapcomfort met een dubbele laag pocketvering en een robuust massief beukenhouten frame. Omhuld in een luxueuze bekleding van natuurlijke wol, ademend paardenhaar en zacht katoen, garandeert deze boxspring een diepe, rustgevende slaapervaring. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.