Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Tiara Superb

Het Tiara Superb matras, met zijn rijke vulling van Shetlandwol voor veerkracht, belooft een heerlijke nachtrust op een luxe bed. Met zijn constructie van twee lagen veren biedt het ultiem slaapcomfort en ondersteuning op maat. 

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 23cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Tiara Superb matras biedt ultiem slaapcomfort dankzij zijn unieke constructie van twee lagen handgeneste veren in calicopockets. Met 2242 veren voor een standaardafmeting (150×200 cm) en vier stevigheidsopties, garandeert dit matras ultiem comfort. De bekleding bestaat uit natuurlijke vullingen, waaronder Shetland wol, katoen en met de hand gekaard paardenhaar. Versterkte randen met kokosvezel en wol, handgeknoopte wollen noppen en twijn en horizontale handgrepen zorgen voor extra ondersteuning en ventilatie.  

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.