Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Sublime Superb

Het Sublime Superb matras is gevuld met een zorgvuldig geselecteerde mix van wol, zijde en mohair, wat zorgt voor een gevoel van ultiem comfort en ontspanning tijdens de slaap. Met hoogwaardige materialen biedt dit matras een luxueuze en rustgevende slaapervaring. 

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 23cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Sublime Superb matras biedt een ultieme slaapervaring dankzij de verfijnde mix van natuurlijke vullingen. Het matras past zich aan verschillende lichaamstypes aan voor optimaal comfort en ondersteuning. Met 2520 veren voor een standaardafmeting (150×200 cm), vier stevigheidsopties en hoogwaardige natuurlijke materialen zoals paardenhaar en Shetlandwol, biedt het matras een luxueuze slaapomgeving. Met versterkte randen, handgestikte zijden en horizontale handgrepen is het Vispring Sublime Superb matras een toonbeeld van vakmanschap en comfort. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.