Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Signatory

Het Vispring Signatory matras bestaat uit twee lagen veren en biedt ultieme luxe met een mix van zachte materialen als katoen, kasjmier en andere natuurlijke vezels.  

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 23cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Signatory matras biedt ultiem slaapcomfort. Het hart van dit matras wordt gevormd door twee lagen handgeneste pocketveren in calico zakjes, wat zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning over het gehele oppervlak. Met 2664 veren in een standaardmaat (150×200) en vier stevigheidsopties garandeert het persoonlijk comfort. Versterkte randen, verrijkt met kokosvezel en wol, handgestikte zijden en natuurlijke vullingen zoals Shetland wol, kasjmier en Moosburger® paardenhaar, verhogen de luxe.  

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.