Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Regent 

Het Regent matras biedt het beste van beide werelden: comfortabele ondersteuning verrijkt met de weelde van zijde en de zachtheid van Shetland wol.  

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 23cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard

De Vispring Regent biedt ultiem slaapcomfort met hoogwaardige, natuurlijke vullingen voor duurzaamheid en comfort. Het matras is bekleed met Britse fleecewol, handgekaard Zuid-Amerikaans paardenhaar, gemengde echte Shetland wol met zijde en mohair, en een mix van echte Shetland wol met katoen. Deze materialen bieden niet alleen een ademende en temperatuurregulerende slaapomgeving, maar geven ook een elegante uitstraling aan je bed. Geniet van een luxueuze slaapervaring dankzij de zorgvuldig geselecteerde en ambachtelijk verwerkte natuurlijke vezels van Vispring Regent. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.