Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Regal Superb

De Regal Superb biedt een luxueuze slaapervaring dankzij een rijke vulling van scheerwol en Shetland wol, die comfortabel en ondersteunend is. Het matras past zich soepel aan je lichaam aan voor een rustgevende nachtrust.

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 23cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Regal Superb Matras is een meesterwerk van klassieke luxe en vakmanschap. De natuurlijke vullingen, zoals gelaagde Britse fleecewol en paardenhaar, bieden je niet alleen een verfrissend koel comfort, maar ook veerkracht. Met de hand geneste veren, hoogwaardige bekleding en zorgvuldig afgewerkte randen biedt het Regal Superb matras een luxueuze en comfortabele slaapervaring. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.