Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Marquess Superb 

De Marquess Superb is een verfijnd matras dat is gevuld met fleecewol, Shetland wol en Tussah-zijde. Met hoogwaardige natuurlijke materialen en zorgvuldig vakmanschap, is dit matras de perfecte keuze voor wie op zoek is naar luxe en ondersteuning. 

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 23cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Marquess Superb matras biedt een ongeëvenaarde slaapervaring dankzij de dubbele pocketveren die speciale veerkracht en ondersteuning bieden. Met een perfecte lichaamsvormende constructie en een verfijnde mix van natuurlijke vullingen, is dit matras ideaal voor wie de voorkeur geeft aan een stevigere ondersteuning. Met hoogwaardige materialen, waaronder gelaagde wol, zijde en katoen, biedt de Marquess Superb luxe comfort en zachtheid voor een rustgevende slaap. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.