Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Magnificence

Ervaar de perfecte combinatie van ondersteuning en luxe met het Vispring Magnificence matras. Met zijn innovatieve pocketveren systeem en hoogwaardige natuurlijke vullingen, biedt dit matras de ideale omgeving voor een goede nachtrust. 

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 25cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Magnificence matras biedt premium slaapcomfort. Met twee lagen handgeneste pocketveren in calico zakjes, biedt dit matras uitstekende ondersteuning over het gehele oppervlak. Met 2812 veren in de standaardmaat (150×200) en verschillende veerspanningen, kan je het matras kiezen dat het beste bij je past. Versterkte randen met kokosvezel en wol, handgestikte zijden en natuurlijke vullingen zoals Shetland wol, kasjmier en Moosburger® paardenhaar, zorgen voor extra luxe. Met een hoogte van 25 cm en een ‘bolling’ van 6 cm, biedt het diepe nesteling en comfort voor een goede nachtrust. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.