Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Herald Superb

Het Herald Superb matras biedt uitstekende ondersteuning en comfort dankzij zijn hoogwaardige vulling van fleecewol en katoen. Deze natuurlijke vezels zorgen voor een perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid.

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 21cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Herald Superb matras bevat natuurlijke vullingen zoals Britse fleecewol, katoen en paardenhaar voor comfort en ademend vermogen. De hoogwaardige bekleding is met de hand genopt voor een verfijnde afwerking. Elk detail, inclusief de beschermende wolbekleding en handgestikte randen, getuigt van het vakmanschap van Vispring. Horizontale handgrepen maken het eenvoudig te verplaatsen, terwijl luchtventilatie zorgt voor een gezonde slaapomgeving. Met een hoogte van 21 cm en 6 cm ‘bolling’ biedt het Herald Superb matras het perfecte comfort voor een goede nachtrust. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.