Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Diamond Majesty 

De Diamond Majesty is het meest luxe matras. Het is gevuld met materialen als vicuña en gemaakt door de meest ervaren vakmensen.   

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 28cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Vispring Diamond Majesty matras is het meest luxe matras uit de Vispring collectie. Het Diamond Majesty matras omvat drie lagen handgeneste veren in calicopockets. Met 3162 veren in een standaardmaat van 150 x 200 cm, wordt elk aspect van comfort aangepakt. De bekleding van het matras bevat een selectie van premium natuurlijke materialen, waaronder Britse wol, Oostenrijks Moosburger® paardenhaar, kasjmier en zijde gemengd met Shetland wol, bamboe en luxe vicuñavacht. Het geheel is met de hand afgewerkt met hoogwaardige tijk, kokosvezel en wol en heeft 6 rijen zijstiksels voor extra duurzaamheid.

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.