Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring De Luxe

De Luxe boxspring is het toonbeeld van het vakmanschap van Vispring. Bekleed met de beste kwaliteit natuurlijke materialen en met de hand geneste pocketveren in een houten frame, is dit zonder meer een luxe bed van Vispring.  

Specificaties 

Vispring De Luxe is beschikbaar in de maten:  

Breedte: 80, 90, 100, 150, 160, 180 en 200 cm.  

Lengte: 200 en 220 cm.  

Keuze uit 24 hoofdborden en 10 poten 

Kleuropties: Kies uit een breed scala van kleuren en stoffen om jouw slaapkamer te personaliseren. 

De Vispring De Luxe biedt een veerkrachtige en ondersteunende basis voor elke Vispring matras. In de Vispring De Luxe vind je zorgvuldig geplaatste vanadiumstalen pocketveren in een robuust houten frame. Het bed is handbekleed met de fijnste natuurlijke materialen zoals Britse fleecewol, kokosvezel, katoen, paardenhaar en wol. Hiermee garandeert Vispring De Luxe optimaal comfort en ondersteuning voor een verkwikkende nachtrust. 

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.