Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Vispring Baronet Superb matras

De Vispring Baronet Superb heeft alle klassieke elementen van een Vispring matras;  natuurlijke vulling, een laag ondersteunende pocketvering en een veerkrachtige afwerking voor een goede nachtrust.  

Specificaties 

Diverse maten leverbaar 

Matrashoogte: 21cm + 6 cm ‘bolling’ (+/-2cm)  

Veerspanning: Zacht, medium, hard, extra hard 

Het Baronet Superb matras van Vispring is met precisie vervaardigd voor ultiem comfort. Met de hand geneste veren in calicopockets, exclusieve natuurlijke vullingen zoals paardenhaar en Britse fleecewol en hoogwaardige afwerkingen zoals met de hand genopte vilten kwastjes en beschermende wolbekleding, biedt dit matras een perfecte balans tussen ondersteuning en luxe. Met de toegevoegde horizontale handgrepen en luchtventilatie is het ontworpen om uitzonderlijk comfortabel en duurzaam te zijn.  

Uitgerust wakker worden

Ontdek de luxe van uitgerust wakker worden bij Homan Slapen. Er staat een team van deskundige slaapadviseurs voor je klaar om je te begeleiden naar het bed dat bij jou past. Met persoonlijk advies op maat en een uitgebreide kennis van ergonomie en comfort, zorgen we ervoor dat je het bed kiest waarin je elke ochtend uitgerust ontwaakt.

Vispring

Slapen op een Vispring betekent slapen op een handgemaakt Brits bed waarin meer dan 100 jaar kennis verwerkt zit. Voor elk Vispring bed wordt er gekozen voor de stevigheid van Noord-Europees hout en het zachte comfort van natuurlijke luxe materialen zoals kasjmier, zijde en alpaca. Daarmee biedt Vispring een slaapervaring die bijna niet te evenaren is.