Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Hästens topmatrassen

bj topmatras hastens e1719584928780

Hästens Topdekmatras BJ

De Ultieme Verfijning voor Uw Hästens Bed

Een Hästens topdekmatras is echt de kers op de taart van een Hästens bed. Dit topdekmatras tilt uw slaapcomfort naar een geheel nieuw niveau. Mensen beschrijven een nacht in een Hästens bed vaak als wegdommelen en wakker worden in een omarming. De Hästens topdekmatras BJ is gevuld met katoen, wol, en paardenhaar, en heeft een dikke, zachte en soepele katoenen kern. De totale hoogte van het dekmatras is circa 5 cm.

 

Meer weten
bjx topmatras hastens e1719584904679

Hästens topmatras BJX

De Ultieme Verfijning voor Uw Hästens Bed

De Hästens topdekmatras BJX is de perfecte aanvulling op uw Hästens bed, ontworpen om uw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen. Deze topper biedt extra zachtheid dankzij de natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en onze deskundige productietechnieken. Daarom beschrijven mensen een nacht in een Hästens bed vaak als wegdommelen en wakker worden in een omarming.

Meer weten
bjxluxury topmatras hastens e1719584948956

Hästens topmatras BJX Luxury

De Ultieme Verfijning voor Uw Hästens Bed

De Hästens topdekmatras BJX Luxury is de perfecte aanvulling op uw Hästens bed, ontworpen om uw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen. Deze topper biedt extra zachtheid dankzij de natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit en onze deskundige productietechnieken. Daarom beschrijven mensen een nacht in een Hästens bed vaak als wegdommelen en wakker worden in een omarming.

Meer weten