Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Luxury Adjustable

Het Ecolife Luxury Adjustable bed biedt een praktische aanpasbaarheid voor jouw comfort. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Luxury Adjustable is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

79 cm met een Eco Agave topdekmatras.

81 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Ervaar een ongeëvenaard niveau van slaapcomfort met de Ecolife Luxury Adjustable. Dit pronkstuk uit het Ecolife-assortiment belooft nachten van diepe rust en verkwikking. De Ecolife Luxury Adjustable gaat nog een stap verder dan de Ecolife Luxury met haar aanpasbare vermogen. Het is het meest complete verstelbare bed uit onze collectie. Het bed is voorzien van een 4 lagen pocketveersysteem met maximale verstelbaarheid wat de perfecte ondersteuning geeft na een lange werkdag, een wandeling, een fietstocht en natuurlijk tijdens je nachtrust.

 

Meerlaags pocketvering systeem

Het unieke meerlaags pocketvering systeem van de Eco Luxury Adjustable is wat dit bed zo bijzonder maakt. Dankzij de maar liefst 4 lagen pocketveren vormt het bed zich moeiteloos naar elke lichaamscurve. Deze gelaagde benadering verzekert niet alleen een evenwichtige gewichtsverdeling, maar verbetert ook de ventilatie en duurzaamheid van het bed. Dit betekent dat je elke nacht kunt genieten van een ondersteunende en luxueuze slaapervaring.

 

Natuurlijk slapen met Ecolife

De Eco Luxury Adjustable van Ecolife biedt niet enkel een verkwikkende slaapervaring, maar is ook een milieubewuste keuze. Dit bed, vervaardigd uit bamboe- en agavevezels, weerspiegelt duurzaamheid en innovatie. Bamboe, een plant die snel groeit met minimale watervoorziening, en agave, die sterk is in droge omstandigheden, zijn samen verwerkt tot een ondersteunend en comfortabel slaapoppervlak. De natuurlijke temperatuurregulerende eigenschappen van deze materialen zorgen ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt gestabiliseerd, wat resulteert in een ongestoorde en verkoelende slaap. Voor wie het allerbeste wenst op het gebied van slaapcomfort, is de Ecolife Luxury Adjustable de droomkeuze. Laat je elke nacht omhullen door luxe en sta elke ochtend verfrist op.

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.