Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Eco Passion

De Ecolife Passion staat synoniem voor de hoogste graad van luxe en comfort. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Passion is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210 en 220 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

84 cm met een Eco Agave topdekmatras.

81 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

De Ecolife Passion staat synoniem voor de hoogste graad van luxe en comfort. Dit bed belichaamt vakmanschap en innovatie, iets wat duidelijk terug te zien is in het geavanceerde dubbellaagse pocketveer systeem in de boxspring, bestaande uit lagen van 13 en 11 cm, gecombineerd met een riant 18 cm matras. 

Nog een stap verder in comfort is het topdekmatras, uniek uitgerust met twee mini pocketveerlagen. Deze gelaagdheid garandeert dat de Passion zich feilloos aanpast aan iedere ronding van uw lichaam, een ervaring die haast voelt als een op maat gemaakte omhelzing.

Passie voor natuurlijke materialen

De combinatie van diverse lagen pocketveren en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen, waaronder agave, vlas, bamboe en biologisch katoen, biedt het de slaper het allerhoogste comfort. 

Agavevezels staan bekend om hun ademend vermogen, wat bijdraagt aan een droge slaapomgeving. Vlas biedt een natuurlijke zachtheid en responsiviteit die zich moeiteloos aan het lichaam aanpast. Bamboe, behalve duurzaam, biedt ook hypoallergene voordelen, wat het geschikt maakt voor een gezonde slaap. Tot slot zorgt biologisch katoen voor een zacht en puur slaapoppervlak, vrij van schadelijke stoffen. Samen vormen deze materialen de basis voor een bed dat zowel luxueus als duurzaam is.

Stijlvol bed

Het bed straalt niet alleen comfort uit, maar is ook een toonbeeld van stijl. Verkrijgbaar in een palet van 15 zorgvuldig geselecteerde kleuren, is er altijd een tint die naadloos aansluit bij elk interieur. De verfijnde afwerking met side-stitching benadrukt de aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor het bed niet alleen een plek is om te rusten, maar ook een stijlvolle aanvulling op de slaapkamer.

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.