Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Eco Comfort

De Eco Comfort belichaamt de eenvoudige, doch essentiële principes van slaapcomfort: een bed moet comfortabel zijn, optimale steun bieden en gemakkelijk in onderhoud zijn. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Original is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

66 cm met een Eco Agave topdekmatras.

72 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Stap in de wereld van kwaliteitsslapers met de Ecolife Comfort boxspring. De Eco Comfort belichaamt de eenvoudige, doch essentiële principes van slaapcomfort: een bed moet comfortabel zijn, optimale steun bieden en gemakkelijk in onderhoud zijn. 

Met 13 cm pocketveren in zowel de boxspring als het matras, is de Eco Comfort één van de stevigere modellen uit de collectie. Dit maakt het bed ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een wat steviger slaapoppervlak. Of je nu op zoek bent naar je eerste bed en niet wilt inleveren op comfort, of simpelweg een steviger bed wenst dat jarenlang meegaat; de Eco Comfort boxspring voldoet aan alle verwachtingen.

100% natuurlijke materialen

Wat de Eco Comfort uniek maakt, is dat het het eerste Ecolife bed is dat volledig gemaakt is van natuurlijke, niet-dierlijke materialen. Denk aan biologische bamboe, sisal uit de agaveplant, biologisch katoen, zacht vlas en sterk Zweeds dennenhout. Deze hoogwaardige materialen zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook dat extra comfort waar Ecolife om bekend staat.

Op maat gemaakt 

Bovendien begrijpen ze bij Ecolife dat iedereen uniek is. Daarom zijn de handgemaakte bedden verkrijgbaar in diverse maten en kunnen ze zelfs aanpassingen doen om perfect aan jouw wensen te voldoen. Kies voor de Ecolife Comfort boxspring en ervaar zelf de harmonieuze combinatie van Zweeds design en natuurlijk slaapcomfort.

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.