Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Eco Agave

De Eco Agave draagt bij aan een gezond microklimaat in de slaapkamer. Het geeft een gevoel van maximaal comfort. Er is gebruik gemaakt van sisal uit de Agaveplant. Dit heeft een open celstructuur waardoor overtollig vocht makkelijk wordt afgevoerd. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Agave is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210, 220 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

71 cm met een Eco Agave topdekmatras.

75 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

Ecolife presenteert met trots het Eco Agave continentale bed, een meesterwerk waarin het befaamde Eco Original ontwerp wordt gecombineerd met de unieke eigenschappen van sisal uit de agave plant. Dit bed is het toppunt van comfort. Met een kern van 13 cm pocketveren in de boxspring en een royale 15 cm pocketveren in het matras, garandeert het Eco Agave bed een slaapervaring die te vergelijken is met het zweven op een wolk.

100% natuurlijke materialen

Wat dit bed echt onderscheidt, is de toevoeging van sisal. Deze natuurlijke vezel, afkomstig van de agave plant, staat bekend om zijn open celstructuur. Dit zorgt voor een uitstekende vochtafvoer tijdens uw slaap en draagt bij aan een gezond microklimaat in uw slaapkamer. 

Daarbij is de Eco Agave ook gemaakt van stevig bamboe, wat bekend staat om zijn duurzaamheid. Dit, in combinatie met het zachte vlas en het ademende katoen, zorgt ervoor dat het bed een perfecte mix van comfort en duurzaamheid biedt. Kies voor het Eco Agave Adjustable bed en ervaar de voordelen van deze natuurlijke materialen elke nacht opnieuw. 

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.