Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Ecolife Agave Adjustable

Het Ecolife Agave Adjustable bed biedt een praktische aanpasbaarheid voor jouw comfort. Kies uit een breed scala van 15 kleuren om uw slaapkamer te personaliseren.

Eco Agave Adjustable is beschikbaar in de maten*:

Breedte: 90, 105, 120, 160, 180 en 210 cm.

Lengte: 200 en 210 cm.

Totale hoogte met standaard poten van 12 cm:

76 cm met een Eco Agave topdekmatras.

80 cm met een Eco Agave Spring Vision pocket topdekmatras.

Standaard hoogtes van het hoofdbord*:

125 of 135 cm.

*Op verzoek ook in andere maten verkrijgbaar.

In het Ecolife Agave Adjustable bed komen stijl, luxe en functionaliteit samen. Geïnspireerd door het design van het Eco Agave model, biedt dit bed jou een buitengewone aanpassingsvermogen dat essentieel is voor een ononderbroken nachtelijke ondersteuning. Dankzij de verstelbaarheid van zowel het boven- als ondergedeelte kun je in opperste comfort rusten. 

Flexibele aanpasbaarheid

Het Ecolife Agave Adjustable bed biedt een praktische aanpasbaarheid voor jouw comfort. De verstelopties zijn ideaal voor activiteiten zoals lezen of tv-kijken in bed. Bovendien helpt het verstelbare hoofd- en voeteneinde om een comfortabele houding te vinden, wat vooral prettig kan zijn voor mensen met rug-, schouder- of nekklachten. Door je lichaam in de juiste positie te brengen, kan het helpen om drukpunten te minimaliseren en je bloedcirculatie te ondersteunen. Met deze functies kun je het bed afstemmen op jouw behoeften en bijdragen aan een goede nachtrust.

Bovendien zorgen de 8 cm pocketveren in de boxspring en 15 cm pocketveren in het matras voor dat extra vleugje comfort waar je naar verlangt. 

Natuurlijke materialen

Het Eco Agave Adjustable bed is gemaakt van verschillende natuurlijke materialen om een optimaal slaapcomfort te creëren. Wat de Agave Adjustable speciaal maakt is het gebruik van sisal. Sisal is afkomstig uit de agaveplant en kenmerkt zich door een open celstructuur. Dit zorgt voor een efficiënte afvoer van overtollige vocht, waardoor je geniet van een comfortabele en droge slaapomgeving. 

Daarnaast is het bed vervaardigd van duurzaam bamboe, dat bekend staat om zijn robuuste eigenschappen. Samen met het zachte vlas en ademend katoen zorgen deze materialen voor een bed dat duurzaamheid combineert met dagelijks comfort. Het resultaat is een weldoordachte combinatie van materialen die bijdragen aan een betere nachtrust.

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Ecolife boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Ecolife bedden:
slapen met een goed gevoel

Ecolife is een Zweeds familiebedrijf dat zich specialiseert in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige bedden. In hun Valskog-fabriek wordt elk bed zorgvuldig gemaakt door ambachtslieden. Met een focus op duurzame, natuurlijke materialen en tijdloos design, streeft het bedrijf ernaar iedereen een uitstekende nachtrust te bieden. Een Ecolife-bed staat voor een bewuste keuze voor zowel mens als milieu. Slapen met een goed gevoel doe je in een Ecolife bed.