Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Dé beddenzaak in Assen

Ben je op zoek naar een beddenzaak in Assen? Dan is Homan Slapen dé beddenwinkel voor jou. Bij Homan Slapen weten we dat je iedere dag weer van het leven wilt genieten. We begrijpen dat een goede nachtrust daar een onmisbaar onderdeel van is. Daarom bieden we al meer dan 100 jaar de beste bedden van de mooiste merken. Daarnaast vind je in ons assortiment ook matrassen, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden en meer. Kom langs in onze beddenzaak in Assen, ontvang slaapadvies op maat van onze professionals en vind het perfecte bed voor jou.

Slaapadvies in Assen

Het bed waarin je slaapt legt de basis voor de nachtrust die je zult krijgen. Het is daarom belangrijk dat je slaapt in een bed dat goed bij je lichaam past. De juiste ondersteuning, drukverdeling en ventilatie zijn allemaal belangrijke punten die jouw slaapcomfort positief beïnvloeden. We kunnen het ons dan ook voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van het juiste bed. De adviseurs in onze beddenzaak in Assen weten exact waar ze op moeten letten en kunnen een slaapadvies geven waarmee je de beste keuze maakt.

Advies bij Homan Slapen
Homan Slapen Haren Saskia Jans 72 dpi voor online gebruik 30 e1577184499147 1920x900 1

Beddenmerken bij Homan Slapen Assen

In onze beddenzaak in Assen hebben we een ruime selectie van de gerenommeerde merken Hästens, Kuperus, Somnus, Avek, Ecolife, Equilli, Auping en Nills Spring. Kom langs om de bedden te bekijken en proberen. Hier kunnen de deskundige slaapadviseurs je direct helpen met het uitzoeken van het bed dat het beste bij jouw lichaam en slaapgewoonten past.

Bedbodems kopen in Assen

De basis van elk bed is de bedbodem. Voor een goed slaapsysteem moeten het matras en de bedbodem op elkaar afgestemd zijn. In onze winkel in Assen bieden wij een ruime keuze uit boxsprings, spiraalbodems en lattenbodems.

pop tone 2000

Homan Slapen Assen

Wij zijn met onze beddenwinkel gevestigd in Assen aan de Zeilmakersstraat 14. Naast onze ruim opgezette showroom hebben wij ook een speciale Hästens store. Bij onze beddenzaak in Assen hebben we een ruime parkeergelegenheid aan de voorkant van het pand. Er staat een team van slaapexperts die je graag helpen met het uitzoeken van jouw droom bed. Plan vandaag nog een afspraak in met een van onze slaapexperts voor een advies op maat of kom langs in onze winkel voor het proefliggen op een bed.

De exclusieve bedden van Hästens worden al sinds 1852 met de hand gemaakt.
Bedden van Friese bodem die op maat gemaakt worden voor jou.
Al sinds 1905 worden deze mooie, comfortabele matrassen gemaakt in Twente.
Slaap in een verantwoord bed van natuurlijke, niet- dierlijke materialen met een tijdloos design.
Voor een goede nachtrust wordt aan ieder detail zorgvuldig aandacht besteed.
Word elke dag weer energiek wakker met een bed van Auping.
Bekijk hier welke merken we nog meer hebben in onze beddenwinkels.
Bedden van Friese bodem die op maat gemaakt worden voor jou.