Zeilmakerstraat 14A, Assen | Rijksstraatweg 167, Haren

Eco Luxury

De Eco Luxury is het meest luxe bed van Ecolife. Er is veel aandacht besteed aan maximaal comfort voor iedereen die houdt van een lange nachtrust. Het bed past zich aan aan de contouren van het lichaam door het innovatieve meerlaagsysteem.  

 

Specificaties: 

  • 15 kleuropties  
  • Breedte: 80/ 90/ 105/ 120/ 140/ 160/ 180/ 210 cm 
  • Lengte: 200/ 210/ 220 cm 
  • Poten: 12/ 19 cm 
  • Ook verkrijgbaar met side-stitching  

Deze luxe boxspring is een 100% natuurlijke boxspring. Het bed is uiteraard vervaardigd van de beste materialen als bamboe, katoen, vlas en 100% en agave. Deze natuurlijke materialen zorgen voor een optimal comfort en een perfecte vocht- en warmteregulatie. In dit bed zijn geen synthetische materialen verwerkt. Voor nog meer comfort is er een extra pocket in de boxspring geplaatst.

Dit model is leverbaar vanaf € 5400,- (Inclusief een topmatras van 180×200, met een mini-pocket)

Uitgerust wakker worden

Op het onderste gedeelte van een boxspring, de box, ligt een boxspring matras. Bij onze boxsprings worden standaard deze bijpassende matrassen geleverd. Daarbovenop komt nog een topper. In de winkel ontvang je advies welk boxspring matras jouw lichaam het beste ondersteunt. Alle Auping boxspring matrassen zijn met zorg ontwikkeld en zorgen voor een goede nachtrust.

Samenvattend is de Auping Criade een product van topkwaliteit dat comfort, stijl en duurzaamheid biedt. Het is het resultaat van jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, en het is ontworpen om u een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is de Auping Criade niet alleen een bed, maar ook een statement van goede smaak en bewust leven. Het is een waar meesterwerk van design en comfort.